Retourneren

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen uiterlijk 14 dagen gecrediteerd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Dit geldt niet voor producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, bijvoorbeeld bij het openen van de vacuüm getrokken verzegelde verpakking of bederfelijke waar zoals vis. Retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren.
Om gebruik te maken van dit recht en bij overige vragen omtrent de aflevering van uw pakket, kunt u contact met ons opnemen via info@stoofaal.nl of telefonisch via 06-20431575.