Ontstaan product

Oma’s Stoofaal ® De enige echte !

Voor de steeds groter wordende groep mensen die niet meer weten hoe je zelf stoofaal klaar moet maken (maar mijn oma of mijn moeder deed dat altijd wel…) of de mensen die van gemak houden heb ik dé oplossing om simpel en snel een heerlijk ouderwets lekker gerecht op tafel te krijgen.

Ouderwets lekker, kant-en-klaar!

Steeds meer mensen kwamen met de vraag: Hoe maak ik dat nou zelf klaar? Na steevast het recept opgesomd te hebben dacht ik dat het een goed idee was om stoofaal zelf in kant- en klare portie-verpakkingen aan kunnen bieden. Na twee jaar experimenteren is het recept geperfectioneerd en is het in april 2017 als merk geregistreerd! Oma’s Stoofaal ® De enige echte ! komt uit Jisp. Exclusief verkrijgbaar bij De Stoofaalspecialiste!

In de diepgevroren vacuüm verpakking zit 240-250 gram vis alsmede circa 80 gram botersaus. Dit is ruim voldoende voor 1 persoon. U dient een pan met water te koken. Nadat het water kookt zet u de warmtebron uit en laat de ontdooide verpakking in het warme water circa 15 tot 20 minuten staan.

Ondertussen kunt u een aardappel koken welke u bij de stoofaal eet. Na circa 20 minuten is uw gerecht klaar om gegeten te worden. Verpakking open knippen en met 1 simpele beweging de graat uit de vis halen (met uw vork). Ouderwets lekker kant-en-klaar, smullen maar!.