Seizoensproducten

Speciaal voor de verkoop aan huis hebben wij deze nieuwe producten in het assortiment:
🦞 Het rivierkreeften trio, bestaande uit gekruide spiesjes, kreeften mousse en kreeftjes naturel (alleen op bestelling) €16,50 voor 3 x 100 gram.
🦞Gekruide spiesjes voor op de bbq € 10,00 voor 200 gram.

En 200 gram (gekookte en gepelde) kreeftjes voor maar 10 euro! (zo lang de voorraad strekt, afhankelijk van de vangst)

Zalm Alaska Style

Het ontstaan:

Tijdens onze vakantie in 2004 in Alaska hadden wij het voorrecht om op echte wilde zalm te mogen vissen met de hengel. Alle door ons gevangen vissen zijn weer levend teruggezet op de locatie van de vangst. Dit is men in Alaska totaal niet gewend en na enige over en weer gepraat met de visgids konden we hem overtuigen van onze bedoelingen met deze handelswijze.
Wij waren daar namelijk op vakantie en hoefden niet zoals de bevolking van Alaska te leven van de natuur. Onze gids vond dat wij toch op zijn minst de wilde zalm moesten proeven zoals ze die daar bereiden. Wij kregen een stuk verse zalm mee uit hun privé voorraad om in de pan te bakken. Diezelfde avond hebben wij genoten van deze wilde zalm. Ook kregen wij een stuk gerookte zalm mee op de manier zoals ze dat daar behandelen om de vis voor de winterperiode te conserveren. Dom van ons om niet even te vragen hoe deze zalm exact bereid was….  Na vele jaren van experimenteren zijn wij echter achter het geheim gekomen voor deze overheerlijke authentiek gerookte zalm.

Écht gerookt en vol van smaak, uitermate smakelijk bij een goed glas rode wijn.

Het product is zeer geschikt om op tafel te zetten met een snijplank en een mes (kan evt. ook door ons geleverd worden) zodat uw gasten zelf kunnen snijden.
De zalm wordt op het vel geleverd en dient door de koper zelf gesneden te worden (het vel dient niet gegeten te worden). De zalm is er in twee varianten: naturel of honing-mosterd. De stukken variëren tussen de 350 en 500 gram. Wij gebruiken bij voorkeur wildvang, dat is afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen wij niet garanderen.

Review(s):

17-04-2020 J. Ellens: Ik heb een stuk gerookte Zalm Alaska Style gekocht in Jisp; meegenomen en thuis opgegeten.
We hebben heerlijk genoten van deze gerookte zalm, zo gegeten of op een toastje voortreffelijk lekker. Dit is zeker een aanrader!

21-04-2018 Hanna & Mathijs: We bought today a piece of salmon from you. We just ate it with a good glass of wine (like you recommended). It was so delicious! Thanks a lot.

Let op: in verband met de bereiding van dit product is het zeer beperkt leverbaar, het kan namelijk alleen worden bereid bij temperaturen van maximaal 5 graden Celsius.

De kilogramprijs voor zalm naturel is inclusief 9 % BTW € 45,00 p/kg.

Productinformatie:
Zalm, zeezout, bruine suiker.

De gemiddelde voedingswaarde van gerookte zalm per 100 gram kan fluctueren aangezien het een natuurproduct betreft:

Energie  kcal 200/ kJ 839
Eiwit 25 g
Koolh. 2 g
waarvan suiker 2 g
Vet 11,2 g
waarvan verz.vet 2,6 g
E.onv.vet 5,5 g
M.onv.vet 2,1 g
Cholest 45 mg
Vezels 0 g
Natrium 3 g