Proefverpakking

Oma’s Stoofaal ®
€8.50 – €84.00
Prijzen zijn inclusief 9 % BTW.
Voor de steeds groter wordende groep mensen die niet meer weten hoe je zelf stoofaal klaar moet maken (mijn oma of mijn moeder deed dat altijd wel) of de mensen die van gemak houden heb ik dé oplossing om simpel en snel een heerlijk ouderwets lekker gerecht op tafel te krijgen.

Beschrijving

Ouderwets lekker, kant-en-klaar!
In de diepgevroren vacuüm verpakking zit 240-250 gram vis alsmede circa 80 gram botersaus. Dit is ruim voldoende voor 1 persoon. U dient een pan met water te koken. Nadat het water kookt zet u de warmtebron uit en laat de ontdooide verpakking in het warme water circa 15 tot 20 minuten staan.
Ondertussen kunt u een aardappel koken welke u bij de stoofaal eet. Na circa 20 minuten is uw gerecht klaar om gegeten te worden als u met een simpele beweging de graat uit de vis hebt gehaald. Ouderwets lekker kant-en-klaar, smullen maar!

Productinformatie:
Aal (anguilla anguilla) (wildvang Nederland), roomboter, peper, zout, azijn en paneermeel.
Minimale afname 2 verpakkingen voor € 25,50 inclusief verzendkosten.
Bij afname van 8 verpakkingen gratis verzending!

Ook bestaat de mogelijkheid om eenmalig per adres/klant een proefverpakking te bestellen. Een proefverpakking is ongeveer 140 gram vis en 35 gram botersaus voor een bedrag van € 8,50 inclusief 9 % BTW en verzendkosten.
Indien u uw bestelling plaatst voor woensdag 12.00 uur en de betaling door ons is ontvangen kunnen wij uw bestelling -uitzonderingen daargelaten- de daarop volgende dag (donderdag) aan u verzenden zodat deze de dag daarop (vrijdag) bij u arriveert.
Onze productprijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten.